HIRA RESTAURANT

HIRA RESTAURANT Shoarma - Grillroom - Turkse Specialiteiten - Pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 2532 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hira Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 2:11 Altijd lekker eten bij Hira en altijd een vriendelijke bezorger. Ik ben blij dat ze weer bezorgen. Groet van Ron
24 sep 2022 om 18:53 Altijd super lekker, warm en snel bezorgd!
23 sep 2022 om 20:34 de shoarma was lekker, alleen de wortel bij de kapsslon was erg zuur, paste niet bij de kapsalon.
17 sep 2022 om 19:01 Altijd goed
13 sep 2022 om 18:21 Altijd goed eten prima op tijd
12 sep 2022 om 2:01 Goed broodje shoarma en bezorging, ik wist het is zondag en dat het wat langer kon duren. Dus had wat eerder besteld. En ik woon bijna aan de andere kant van noord en het was nog goed warm.
7 sep 2022 om 17:25 Goede kwaliteit!! Erg lekker!! Prima prijs!!
6 sep 2022 om 8:03 Kleinere porties dan concurrent. Bezorgtijd was 50% langer dan aangegeven.
4 sep 2022 om 22:16 Vaste klant! Eten altijd top, bezorging super snel! Een super aanrader!
2 sep 2022 om 20:52 Lekker gegeten pizza en broodje kebab heerlijk zal zeker weer bestellen en redelijke prijzen
28 aug 2022 om 21:46 Eten heerlijk en goed warm. Alleen 2 uur wachten tot het bezorgd werd? Ik weet dat het op zondag langer kan duren maar dit was wel exorbitant lang.
28 aug 2022 om 20:11 Broodjes shoarma zoals je ze in de jaren 80 kon krijgen! Moest wat langer wachten dan normaal maar wat hebben we lekker gegeten! Goed dat jullie terug zijn van vakantie! Bedankt!